Языки

Search block

Search block

Это нужно знать

Показать
Feros-M Forte

26.05.2022

Железо – это незаменимый для жизни нашего организма элемент

Нехватка сил, сонливость, отсутствие желания что-то делать…  Многие связывают такое состояние с хронической усталостью и принимают как данность, хотя проблема может быть в другом: организм испытывает голод. Даже при достаточном питании клетки могут испытывать кислородное голодание из-за недостаточного уровня железа.

16.02.2022

Este posibil să slăbiți doar cu modificări ale dietei?

Când încercați să pierdeți în greutate, mai mulți factori vă pot influența progresul.

În timp ce dieta și exercițiile fizice sunt adesea combinate pentru a promova pierderea în greutate, unii s-ar putea întreba dacă puteți pierde în greutate doar prin modificări ale dietei.

Acest articol explică dacă pierderea în greutate este posibilă doar prin manipularea dietei și include recomandări pentru a vă ajuta să începeți.

16.02.2022

14 alimente sănătoase pentru micul dejun, care vă ajută să slăbiți.

Când încercați să slăbiți, micul dejun poate da tonul pentru restul zilei. Consumul alimentelor greșite vă poate amplifica pofta și vă poate pregăti pentru eșec, chiar înainte de a începe ziua, iar completarea meniului zilnic cu alimentele potrivite poate reduce poftele și poate menține senzația de sațietate până la ora prânzului, pentru a minimiza gustările și a facilita pierderea în greutate.

Iată 14 alimente sănătoase pentru micul dejun, care vă pot ajuta să slăbiți.

11.02.2022

29 de gustări sănătoase care vă pot ajuta să slăbiți

Gustările se referă la consumul de alimente în timpul zilei, altele decât mesele principale. Gustările constau, de obicei, din porții mai mici de alimente, distribuite între mese.

În timp ce studiile  încearcă să găsească răspunsul la întrebarea: Dacă gustările ajută la pierderea în greutate?, există unele argumente care sugerează că creșterea frecvenței meselor prin consumul gustărilor poate ajuta la gestionarea senzației de foame și la reglarea nivelului de zahăr din sânge.

11.02.2022

15 greșeli frecvente pe care le comit oamenii care încearcă să slăbească

Pentru unii oameni pierderea în greutate poate fi o provocare.  Deși încearcă să facă alegeri corecte pentru a avea un stil de viață sănătos, totuși nu obțin rezultatele pe care și le doresc.

Este posibil, de fapt, ca ei să urmeze sfaturi greșite sau învechite. Acest lucru îi poate împiedica să vadă modificările la care speră.

Iată 15 greșeli comune pe care oamenii le comit, atunci când încearcă să slăbească.

10.02.2022

Как справиться с постковидом

Переболеть коронавирусом - полбеды, важно восстановиться после болезни. Международные медицинские ассоциации советуют относиться серьезно к постковидному периоду. Постковидный синдром – это проблемы в разных системах организма: начиная от легких и заканчивая волосами. Как помочь себе окончательно преодолеть все последствия болезни?

09.02.2022

Cum întărești imunitatea întregii familii în timpul iernii? Cele mai bune soluții naturale

Majoritatea oamenilor se confruntă cu răceala și gripa cu precădere în sezonul rece, când vulnerabilitatea organismului crește. Dacă ai copii, știi cu siguranță că iarna este perioada virozelor și te gândești care ar fi soluțiile cele mai bune pentru întărirea imunității întregii familii. Din fericire, există câteva metode demonstrate științific care contribuie la fortificarea sistemului imunitar în sezonul rece și asigură un scut de protecție împotriva virusurilor și a răcelilor.

09.02.2022

Ce vitamine sunt necesare pentru întărirea imunității copilului în sezonul rece?

Pe timp de iarnă, sortimentul de legume, fructe și verdețuri este redus semnificativ. Cele pe care le putem găsi în magazine nu conțin cantitatea necesară de vitamine și minerale pentru menținerea imunității, vitalitate și, pur și simplu, dispoziție bună. Iarna e perioada în care trebuie să ai grijă de sănătatea ta și a întregii familii, în special a copiilor, iar vitaminele sunt esențiale pentru dezvoltarea fizică și cognitivă a acestora. De aceea, atunci când apare un deficit de vitamine la cei mici, este obligatoriu să se administreze suplimente.

08.02.2022

16 moduri de a vă motiva pentru a pierde în greutate

Începerea și respectarea unui plan sănătos de slăbire poate părea uneori imposibil.

Adesea, oamenilor pur și simplu le lipsește motivația de a începe sau își pierd motivația de a continua. Din fericire, motivația este ceva la care puteți depune eforturi pentru a crește.

În acest articol se abordează 16 moduri de a vă motiva să slăbiți.

08.02.2022

Mesaje subliminale vă pot ajuta să piardeți în greutate?

Oamenii de știință și psihologii studiază mintea inconștientă - partea creierului în care apar lucruri precum amintirile și motivația - de sute de ani. Este posibil să fi auzit de agenții de publicitate folosind mesaje subliminale pentru a influența gândurile oamenilor și comportamentul. S-ar putea chiar să ne întrebăm dacă oamenii pot folosi mesaje subliminale sau alte fenomene ale minții, cum ar fi hipnoza, pentru pierderea în greutate.

07.02.2022

10 obiceiuri de dimineață care te ajută să slăbești

Indiferent cât de mult vă doriți să pierdeți în greutate, uneori, este  imposibil să slăbiți.   Cu toate acestea, dacă intenționați să pierdeți în greutate doar câteva kilograme, nu înseamnă că trebuie să vă schimbați complet  dieta și stilul de viață pe care îl aveți.

De fapt, dacă faceți câteva mici modificări în rutina de dimineață, acest lucru v-ar putea ajuta să slăbiți.

În prezentul  articol se enumeră 10 obiceiuri de dimineață simple, pe care să le introduceți în regimul dvs. zilnic, pentru a slăbi.

07.02.2022

7 LOCURI PENTRU A GĂSI SPRIJIN ÎN PROCESUL DE PIERDERE ÎN GREUTATE

Este mult mai ușor să urmăm un plan de pierdere în greutate și exerciții fizice atunci când avem susținere. Prin aderarea la un grup de sprijin, fie în persoană sau online, puteți împărtăși sfaturi cu privire la dietă și exerciții fizice, puteți găsi un prieten pentru exerciții și să discutați metodele de luptă cu kilogramele și succesele dumneavoastră. Grupurile de suport vă pot ajuta, de asemenea, să vă îmbunătățiți sănătatea mintală pe măsură ce vă confruntați cu orice provocări ale noului stil de viață sănătos.

04.02.2022

Planul meselor pentru pierderea în greutate — Un ghid detaliat

Planificarea meselor poate fi un instrument util dacă încercați să pierdeți în greutate.

Când este făcut corect, vă poate ajuta să creați deficitul de calorii necesar pentru pierderea în greutate, oferind în același timp organismului  alimentele hrănitoare de care are nevoie pentru a funcționa și a rămâne sănătos.

Planificarea meselor în avans poate simplifica, de asemenea, procesul de pregătire a mesei și vă poate economisi timp.

04.02.2022

Cele mai bune 25 de sfaturi pentru a pierde în greutate și pentru a îmbunătăți starea de sănătatea

Să recunoaștem, există o cantitate copleșitoare de informații pe internet despre cum să scapi rapid de kilogramele în plus și să fii în formă.

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune sfaturi despre cum să slăbiți și să vă mențineți greutatea corporală,  prea multe sfaturi vă pot face să deveniți copleșiți și confuzi.

De la dietele care promovează alimente crude până la planuri de masă care gravitează în jurul shake-urilor și alimentelor preambalate, ajungem în fiecare zi o nouă dietă-moft.

03.02.2022

29 de moduri ușoare de a pierde în greutate în mod natural (susținute de știință)

Există o mulțime de informații proaste despre pierderea în greutate pe internet.

O mare parte din ceea ce este recomandat este în cel mai bun caz îndoielnic și nu se bazează pe vreo știință reală.

Cu toate acestea, există mai multe metode naturale care s-au dovedit că funcționează.

Iată 29 de moduri simple de a pierde în greutate în mod natural.

1. Adăugați proteine la dieta dvs

Când vine vorba de pierderea în greutate, proteina este regina nutrienților.

03.02.2022

20 DE MODURI DURABILE DE A PIERDE ÎN GREUTATE LA VÂRSTA DE 30 DE ANI

Sănătatea ta ar trebui să fie o prioritate principală pe tot parcursul vieții tale, inclusiv la vârsta 30.  Pentru unii oameni, pierderea excesului de greutate corporală poate îmbunătăți mai multe aspecte ale sănătății lor fizice, inclusiv nivelul de zahăr din sânge și nivelul tensiunii arteriale, markerii inflamatori și mișcarea. În plus, atingerea unei greutăți corporale benefice pentru sănătate și durabile vă poate îmbunătăți încrederea în sine, imaginea corpului, calitatea vieții legate de sănătate și simptomele depresive.

02.02.2022

ESTE INDICELE DE MAS CORPORALĂ UN PREDICTOR PRECIS AL SĂNĂTĂȚII.

Indicele de masă corporală (IMC) este un instrument standard de evaluare a sănătății în majoritatea unităților medicale. Deși acesta a fost folosit de zeci de ani ca un indice pentru sănătate bazate pe dimensiunea corpului. Acesta a fost criticat pe scară largă pentru ultra-simplificarea de ceea ce înseamnă cu adevărat sănătos. De fapt, mulți susțin că IMC este depășit și inexact și nu ar trebui să fie utilizat în setările medicale și de fitness.

02.02.2022

Nu puteți pierde în greutate? Citiți acest articol

Uneori, pierderea în greutate poate părea imposibilă, deși calculați numărul caloriile și carbohidrați, încercați să mâncați suficiente proteine, să faceți exerciții fizice regulat și să faceți multe alte lucruri cunoscute, pentru a pierde în greutate.

Această problemă este, de fapt, destul de comună și poate fi extrem de frustrantă.

Citiți acest articol pentru a afla de ce atingerea obiectivului dvs. de pierdere în greutate poate fi atât de dificilă și dacă este o idee bună să încercați în continuare să luptați cu kilogramele în plus.

01.02.2022

CELE MAI BUNE 21 DE LEGUME SĂRACE ÎN CARBOHIDRAȚI

Legumele sunt sărace în calorii, dar bogate în vitamine, minerale și alți nutrienți importanți.

În plus, multe dintre legume sunt sărace în carbohidrați și bogate în fibre, ceea ce le face ideale pentru dietele cu conținut scăzut de carbohidrați. Definiția unei diete cu conținut scăzut de carbohidrați variază foarte mult. Cele mai multe sunt sub 150 de grame de carbohidrați pe zi, iar unele chiar 20 grame pe zi.

Fie că sunteți pe o dieta low-carb sau nu, consumul de mai multe legume este întotdeauna o idee bună.

01.02.2022

27 de idei de gustări sănătoase și ușoare cu un conținut scăzut de carbohidrați

Mulți oameni urmează o dietă cu un conținut scăzut de carbohidrați din cauza beneficiilor impresionante pentru sănătate asociate cu acest mod de a mânca.

De exemplu, dietele sărace în carbohidrați pot duce la pierderea în greutate, precum și îmbunătățirea controlului nivelului de zahăr din sânge și al colesterolului HDL (bun).

Cu toate acestea, găsirea unor gustări de gustări cu un conținut scăzut de carbohidrați poate fi dificilă, deoarece multe gustări obișnuite sunt bogate în acest nutrient.